Alle werkdagen geopend van 08.00-17.00 uur.
U kunt zelf aangeven voor welke dokter u de voorkeur heeft. Dan kijken wij wanneer dat past. Bij spoed krijgt u een afspraak bij de dokter die op dat moment werkt.
Meer tijd nodig? Geef aan als u een langere afspraak wil. Bijvoorbeeld omdat u meerdere problemen wil bespreken. Dan kunnen we daar rekening mee houden.
Huisbezoek is voor mensen die te zwak zijn om met een naaste naar de praktijk te komen. De dokter komt dan meestal in de middag bij u langs.
Bij levensbedreigende klachten: Bel 112
Bij heftige klachten waarvoor u snel een dokter nodig heeft: 043-3433233 toets 1.
Bij heftige klachten in de avond, nacht of weekend Huisartsenpost 043-7500123
De hele praktijk is goed toegankelijk voor mensen met een beperking.
In het pand zijn ook gevestigd: Huisartsenpraktijk Wolfs, Fysiotherapie Rosier en Dietistenpraktijk Annadal (Claudia Frijns)
Voorlopig is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen. Alleen nieuwe gezinsleden kunnen na overleg patiënt worden.
Bloedprikken dagelijks op afspraak tussen 08:00 – 12:00
Herhaalrecepten Toets 3, of vraag het de assistente
U kunt via de doktersassistentes een afspraak maken. U kunt ook vragen om een oproep voor controle
.
Praktijkondersteuning Huisarts (POH):
.
Marga Schnitzeler (POH-s) ondersteunt mensen met (kans op) chronische ziekten.
Zij helpt bij astma, COPD, suikerziekte (diabetes mellitus), hart-en vaatziekten, te hoge bloeddruk en/of cholesterol, en kwetsbare ouderen.
Spreekuren Dinsdag, Donderdag en Vrijdagmorgen.
.
Praktijkondersteuning Huisarts (POH GGZ):
.
Thamare van Roosmalen (POH-GGZ) ondersteunt bij emotionele klachten.
Spreekuren Maandag en Woensdagmorgen.
Telefonisch advies dagelijks van 08.00-12.00 uur en van 14.00-17.00 uur
Onderzoek en behandeling Op afspraak.
.
De doktersassistentes meten suiker, infecties (CRP), urine (blaasontsteking), zwangerschap, bloedarmoede, bloeddruk, en temperatuur. Ze maken hartfilmpjes, en uitstrijkjes, ze spuiten oren uit, verwijderen wratjes, zetten injecties en verzorgen wonden.
.
De doktersassistente bespreekt altijd alle adviezen, onderzoeken, behandelingen en uitslagen met de dokter.
Ergens plek voor expertise? Dr. Konings is ook expert in Hart-en Vaatziekten (kaderarts HVZ). Ze heeft meegewerkt aan de richtlijn die alle artsen gebruiken ter preventie van HVZ (CVRM-richtlijn), ze schreef een leerboek over hartfilmpjes (ECG’s), dat wereldwijd wordt gebruikt, ge geeft onderwijs en is strijdvaardig voor ‘zinnige zorg’.
Als huisartsenpraktijk willen wij ons werk graag zo professioneel mogelijk uitvoeren en vinden wij het belangrijk dat u ons vertrouwt. Natuurlijk kan het voorkomen dat u geen goed gevoel heeft over het contact met onze praktijk. Zo vindt u bijvoorbeeld dat u niet serieus bent genomen of heeft u de praktijk niet goed kunnen bereiken. Wij willen dat dan graag zo snel mogelijk weten, zodat wij dit met u kunnen bespreken en wij ervan kunnen leren. U kunt dit doen doormiddel van het invullen van ons klachtenformulier. Om dit in te vullen, klik hier.
.
We vinden het fijn als u ons verteld wat we nog beter kunnen doen. We gaan er dan meteen mee aan de slag. Komen we er samen met u niet uit en blijft u ontevreden? Dan kunt u terecht bij de klachtencommissie eerstelijn: SKGE.NL
Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:
Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.
Voor een rijbewijskeuring kunt u een afspraak maken.
Neem de CBR papieren mee, Daarop staat een code die de huisarts nodig heeft om de keuring naar het CBR te sturen. Neem ook uw bril mee (als u die nodig heeft). De keuring begint met meten van uw bloeddruk en bloedsuiker. Daarna komt u bij de huisarts.
.
De kosten van een gewone rijbewijs keuring zijn €88.
U kunt u ook ergens anders laten keuren. Dat is soms goedkoper.
– Keuringsarts.nl
– Rijbewijsdokter
– Envida